För alla chokladälskare!
Cornflakes crisps

Ingredienser
100 g ljus mjölkchoklad
1 block (250 g) nougat
1 burk (350 g) nutella
1 l cornflakes (ta gärna lite extra, så blir de mera krisp, de tänker jag göra nästa gång!)
300 g mörk kvalitetschoklad 70 %
Gör så här
1. Hacka den ljusa mjölkchokladen och smält den tillsammans med tärnad nougat och nutella i ett vattenbad (i en stor skål över en kastrull med kokande vatten) eller i micron! Ta av skålen från värmen.
2. Vänd försiktigt ner cornflakes i chokladblandningen.
3. Häll ut detta i en liten rektangulär form, 26 x 13 cm klädd med bakplåtspapper. Packa försiktigt ihop smeten så att inga lufthål uppstår.
4. Låt stelna i kylen och skär kakan i 2 x 4 cm breda bitar. (Dom blir väldigt stora och mastiga, jag uppskattar mindre bitar när de ska vara godis och man vill ha många =))
5. Finhacka den mörka chokladen. Smält 1/3 av den i ett vattenbad, tag av skålen från värmen och rör i resten av chokladen tills allt smält. Låt svalna under omrörning till cirka 28 grader.
6. Doppa bitarna i choklad, gärna med hjälp av en gaffel. Låt dem rinna av på ett galler (med bakplåtspapper under).
Förvara i kylen och njut av dom!
En chokladälskares dröm!
/Ät inte för många bara =)
